Entry: Šola za mlade animatorje 20.4.05Dragi birmanci, vaš kaplan je dobil tole v nabiralnik - če koga zanima, naj se mu čimprej javi:

Dragi duhovniki!

Vsi dobro vemo, kako zahtevno je delo z mladimi v zadnjih razredih osnovne šole. Obenem pa imamo mnogi tudi izkušnje, da se ravno mladi v tej starosti zelo navdušijo za animatorstvo (denimo kot pomočniki na oratoriju ali pri birmanskih skupinah).

V Slovenski šoli za animatorje (SŠA) smo zato letos razvili poseben vikend program, ki je nekakšna priprava na animatorstvo. Na podlagi prvega poskusa, ki smo ga izvedli od 28. do 30. januarja v Cerknici, smo izoblikovali program z naslovom: "Ti to zmoreš!" Več o programu si lahko preberete v prilogi.

Komu je program namenjen?
- mladim zadnjega razreda osnovne šole (osmošolci oziroma devetošolci);
- ter mladim 7. razreda osemletke oziroma 8. razreda devetletke, ki so že že bili pri birmi.

Kdaj, kje, cena?
Vikend bo potekal od 27. do 29. maja 2005 v Libojah pri Celju. Kraj je primeren tudi za mlade iz ljubljanske škofije, saj Liboje ležijo le slabih 10 km od odcepa z avtoceste v Arji vasi. Če bo več prijav iz naše škofije več, se lahko domenimo za skupen prevoz (kombi, minibus).
Cena vikenda je 5.000 SIT za namestitev ter 2.500 SIT šolnine (prispevek za materialne stroške in delo SŠA). Priporočamo, da šolnino za mlade krijejo župnije.

Število udeležencev?
Število udeležencev je omejeno na 25.

Vabimo vas torej, da povabite mlade, v katerih slutite kal animatorstva in jim omogočiti eno prvih animatorskih izkušenj!

Lep dan,

Štefan Kržišnik
koordinator SŠA

   0x ste vpisali mnenje

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments